Супер антиоксидант

(3 клиентски отзива)

88.00 лв.


100% оригинален продукт

☎️  0877 10 66 20  – консултация или поръчка

✉️ Изпрати съобщение по  Viber 

Купи с 30% отстъпка – научи как


АкваСорс Супер Антиоксидант

Суперхраната Супер Антиоксидант с Pycnogenol®

AquaSource е съчетала този патентован антиоксидантен екстракт с уникална комбинация от билки и каротеноиди, които работят в синхрон за подкрепа на имунната система и възстановяване на организма от физически стрес. Мнозина усещат, че силата на този продукт се крие в механизмите му против стареене.

Това, което прави нашия Супер Антиоксидант толкова добра Суперхрана, е уникалната комбинация от съставки.

Житни кълнове – съдържат забележително количество разнообразни антиоксиданти.

AquaSource органични водорасли  – на база тегло, осигуряват широк спектър хранителни вещества, включително антиоксиданти, бета каротин и хлорофил.

Pycnogenol® – патентован екстракт от кора на морски бор. Той има мощни антиоксидантни свойства, които поддържат доброто кръвообращение и помагат при физически натоварения начин на живот.

Водорасли Dunaliella Salina – морски водорасли, много ценени, заради високото съдържание на бета каротин – друг мощен антиоксидант.

Екстракт от червена боровинка – може да подпомогне поддържането на добра микрокапилярна циркулация в тялото. Особено полезен за здравето на очите.

Зелен чай – екстрактът от зелен чай на прах e известен източник на определени антиоксиданти.

Естествен витамин Е – спомага за предпазване на клетките от оксидативен стрес и е мощен биологичен антиоксидант.

Основни предимства

  • Съдържа Pycnogenol® – един от най-силните, известни до момента, антиоксиданти и продукти против стареене.
  • Подпомага възстановяването от физически стрес, включително и при спортисти.
  • Допринася за поддържането на нормално кръвообращение.
  • Подпомага поддържането на правилна когнитивна функция.

Състав на продукта

Хранителна добавка – 60 капсули

Нетно количество – 35g

В препоръчителен дневен прием от 2 капсули:

  • Житен кълн – 740mg
  • Афанизоменон флос-акве (Органични водорасли от езерото Кламат) – 80mg

Естествено осигуряващи:

  • Витамин С – 7mg (8%*)
  • Витамин В12 – 0.7μg (28%*)
  • Витамин В5 – 0.8mg (13%*)
  • Желязо – 2.7mg (19%*)
  • Екстракт от боровинки (Vaccinium) – 4:1 – 30mg
    (Еквивалентно на боровинка на прах) – 120mg
  • Водорасли Dunaliella Salina – 20mg
  • Екстракт от зелен чай – 20mg
    (40% полифеноли) (Еквивалентно на 80mg Зелен чай на прах)
  • Екстракт от Гинко билоба (Gingko Biloba) – 50:1
    (Еквивалентно на 1 000mg Гинко билоба на прах)
  • Екстракт от кора на Френски морски бор (Pycnogenol®) – 20mg
  • Екстракт от Магарешки бодил – 20mg (80% силимарин)
    (Еквивалентно на 800mg Магарешки бодил на прах)
  • Натурален витамин E – 13.4mg α-TE (111%*)

Капсула: Растителна целулоза

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %.

Pycnogenol® е регистрирана търговска марка на Horphag Research Ltd. Използването на този продукт е защитено от един или повече американски патенти #5,720,956 / #6,372,266 и други международни патенти.

Указания за употреба

  • Вземат се по 2 капсули дневно само от възрастни.
  • Да се съхранява на сухо и хладно място.
  • Да не се превишава препоръчания дневен прием.
  • Внимание: Консумацията на този продукт е препоръчително да се избягва по време на бременност и кърмене, освен ако лекар не е препоръчал друго.
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.
  • Условия на съхранение: на хладно и тъмно място.
  • Производител: SpecialBalance Ltd

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопасност на храните (ЕОБХ)

  • Витамин В12 допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора, както и за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.
  • Витамин Е допринася за предпазване на клетките от оксидативен стрес.
  • Желязото допринася за нормалната когнитивна функция.

Данни за алергени

  • Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Внимание: Консумацията на този продукт е препоръчително да се избягва по време на бременност и кърмене, освен ако лекар не е препоръчал друго.

Допълнителна информация за AquaSource Антиоксидант

Антиоксидантите допринасят за поддържане на имунната система на тялото и за възстановяването му от напрегнатата дейност и стреса на съвременния начин на живот.

Продуктът на АкваСорс Супер Антиоксидант е комбинация от Pycnogenol®, патентован антиоксидантен екстракт, и уникално съчетание от билки и каротеноиди, които, посредством синергичното си действие, осигуряват широка гама натурални антиоксиданти.

За антиоксидантите

Антиоксиданти са открити в много храни и различни витамини и минерали. Те помагат на клетките да се защитават и възстановяват от многобройни стресови фактори като преумора, хронична умора и подуване на болезнени участъци на тялото. Допринасят също така за справяне с влиянието на външни стресови фактори като замърсители и екстремални климатични условия.

На молекулярно ниво антиоксидантите са клас стабилни молекули, способни да потискат вредното въздействие на свободните радикали, нестабилни и изключително реактивни молекули, чиято мишена са липидите, нуклеиновите киселини, протеините и други важни молекули.

Тялото произвежда някои антиоксиданти, но в много случаи, особено в днешния свят, би било от полза да прибавяте към диетата си антиоксидантни добавки. В природата са открити множество антиоксиданти. Демонстрирано е, че различните антиоксиданти подпомагат различни телесни функции, включително кръвообращение, имунна система, стави, кожа и зрение.

AquaSource Супер Антиоксидант е комбинация от Pycnogenol®, патентован антиоксидантен екстракт, и уникално съчетание от билки и каротеноиди, които, посредством синергичното си действие, подпомагат имунната система и при възстановяването от оксидативния стрес.

Ключови съставки

Pycnogenol®

Екстракт от кората на френски морски бор, растящ в регионалния природен парк Landes de Gascogne в Югоизточна Франция. Гората е запазила естествената си чистота, не е замърсена с пестициди и хербициди.

Високото качество на компонентите на Pycnogenol® се дължи на факта, че кората му не се влияе от сезонните промени, което я прави идеален растителен източник. Процесът на извличане на Pycnogenol® е патентован и отговаря на най-високите стандарти за качество.

Pycnogenol® съдържа проантоцианидини, биофлавоноиди и органични киселини в постоянни пропорции, което прави отлични антиоксидантните му качества. Той е естествено средство за редуциране на подутите болезнени участъци на тялото, спомага за производството на колаген и хиалуронова киселина, както и на ендотелен азотен оксид, който подпомага разширяването на кръвоносните съдове.

Житни кълнове

Нашите житни кълнове се отглеждат високо в Скалистите планини по метода на хидропонното производство в оранжерии при строго контролирани условия. Житните кълнове се събират в този момент на цикъла им на растеж и развитие, когато съдържанието им на хранителни вещества е най-високо, и се подлагат на микробиологични изследвания за потвърждаване на чистотата и хранителното им съдържание.

След това събраните житни кълнове се сушат при ниска температура, докато съдържанието им на вода падне до 6 – 6.5%. Полученият продукт е богат на витамин С и витамин Е и на супероксид дисмутаза (СОД).

СОД е ензим, помагащ за разграждането на потенциално опасни кислородни молекули в клетките, което може да допринесе за предотвратяване на определени увреждания на тъканите. Нашата житна трева е натурален източник на изключително ценни хранителни вещества, в това число и на богати на каротин протеини.

Гинко билоба

Смята се, че гинко билоба е едно от найстарите живеещи днес дървета, чиято възраст надхвърля 200 милиона години. Листата на дървото са с изключително високо съдържание на антиоксиданти. Гинко билоба се използва от хилядолетия както като хранителна добавка, така и като съставна част на кремове, лосиони и други козметични продукти.

Екстрактът е богат на флавоноиди и терпеноиди, два класа антиоксиданти, особено важни за имунната система, когнитивните функции и кръвоносната система. Също така подпомага производството на колаген за костите, кожата, сухожилията и лигаментите.

Натурален витамин Е

Витамин Е е мастноразтворим витамин, съществуващ в няколко форми, но човешкото тяло използва единствено алфа-токоферол. Главната му функция е на антиоксидант, улавящ свободни електрони (наричани още „свободни радикали“), които могат да увредят клетките. Витамин Е има важно значение за нормалното функциониране на много органи в тялото.

Органични AquaSource водорасли

Суперхраната АкваСорс АФА водорасли, добивани от Кламатското езеро, са едни от найчистите и богати на минерали водорасли на света, една от най-пълноценните и балансирани храни в природата. Растящите в Кламатското езеро водорасли притежават множество забележителни свойства – нищо не може да се сравни с нутриционистичния им профил. Те са изключително богат източник на широка гама хранителни вещества.

Нашият патентован процес BioActive Dehydration® изсушава щадящо органичните водорасли, без това да се отрази негативно върху хранителната стойност, цвета, аромата или вкуса им.

Други съставки:

Водорасли Дуналиела салина – морски водорасли, ценени заради изключително високото си съдържание на бета-каротин, друг мощен антиоксидант.

Екстракт от боровинка – подпомага микроциркулацията в тялото и може да бъде особено полезен за здравето на очите.

Зелен чай – eкстрактът от зелен чай на прах се превърна в друг популярен източник на определени антиоксиданти.

3 отзива за Супер антиоксидант

  1. Стефка Косева

    Ползваме добавките на AquaSource®,защото дават здраве и енергия!  Доказано качество и отлично действие.?????

  2. Ruseva Dje Na

    Качествени и натурални супер храни. Продукти които ни вършат работа без странични ефекти.

  3. Елена

    Много съм доволна от продуктите на Аква сорс.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

Shopping Cart